Despre proiect


header

Cunoști o lume nouă, o absorbi cu nesaț prin pori… dai pagina.
Ai savorat o carte, senzațiile și impresiile nu te pot lăsa să taci. Dai un click că ai terminat de citit și în scurt timp afli că ești așteptată la o întîlnire cu prietenele, la un pahar de vin, o ceașcă de cafea sau ceai… acolo unde lumea ta este înțeleasă.
Discuți cu oameni interesanți de la care te inspiri, întîlnești scriitori, ai parte de cadouri și surprize. Sunt multe feluri de a te simți importantă, de a înțelege că tu crești noua generație

Înscrierea în Clubul Cititoarelor Moderne îți oferă acces privilegiat la toate acestea. Ca membru al clubului ești într-o companie bună – foarte bună, aș spune. Membrii noștri sunt femei sociabile și pasionate de lectură. Femei din diverse profesii, din medicină, din învățămînt, de la oraș sau sat. Le vei întîlni pe toate aici în Clubul Cititoarelor Moderne.

Vino și tu cu noi!

Cu drag 1437045076534220280416 (1)

 

Clubul cititoarelor moderne este un proiect axat pe femeia contemporană, preferințele literare, ideile și viziunile ei de viață. Vîrsta membrilor nu contează.
11817088_1661177794098601_6828049399863632917_n
Clubul este concentrat absolut pe femeie ca nucleu al familiei și societății, care are menirea de creștere și educare a noii generații, de dezvoltare personală, prin punerea în evidența a poporului și țării.
În cadrul priectului membrile vor fi divizate în grupuri, care se vor da întîlniri săptămânale, unde va fi pusă în discuție o temă ce ține de domeniul sănătații, frumuseții, teme sociale.
11807636_1661493494067031_3578103244628676458_o
Ideea proiectului pornește de la lectură; recomandările și preferințele literare a membrilor, dezvoltarea și orientarea gusturilor pentru cărți, spre avansarea culturii generale a întregii societăți, vazută prin prisma femeii.

Pe lîngă cărți femeile vor participa la workshopuri, prezentări și deschideri oficiale, teatru și cinema.
Lunar vor avea parte de evenimente plăcute și frumoase, organizate de club. Părerile lor vor fi încadrate în articole și distribuite pentru publicul larg. Pentru membrile doritoare de a însuși limbile străine vor fi organizate lecții cu profesori în domeniu.

Pentru doritoarele de a face parte din club, rog să ne scrie un mesaj la adresa de email: viku992@gmail.com

 

Reclame

2 gânduri despre „Despre proiect

  1. Clubul cititoarelor moderne e ceva perfect pentru a lua noi cunostinte in orice domeniu ! Astept cu nerabdare raspunsul vostru! Cu mult drag , Irina , fana nr 1 ! ^_^

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s