AM DECIS SĂ TE GĂSESC…


Să evadez unde visele se plimbau pe când picioarele își plângeau de frică, iată adevăratul curaj. Să îndrăznești să umezești buzele în adevărul sufletului cu tot cu fărâme de durere. Să ții monștrii de mână ca pe cei mai buni prieteni, toate pot face un wishlist pe-o viață și darămite dacă ar ajunge una.

Ce contează în momentul când îi dai o întâlnire singurătății?

Toate se întâmplă la momentul potrivit, sau nu, monumentul dat îl acceptăm doar atunci când ne vine ca manușa. În alte cazuri rămânem descumpăniți. Ce-ar fi dacă ți-ar spune că ți s-a împrumutat un eveniment frumos, o întâlnire norocoasă, doar cu un singur scop; să ofere și altui fericire; după o noapte lungă și chinuitoare, după o pierdere ireversibilă?
Ce s-ar întâmpla atunci, când, ți-ar spune că rugămințile noastre sunt doar niște împrumuturi de posibilități, chiar și infime, care măsoară kilometri de speranță?

Atunci ai mai trimite gând bun cuiva, sau poate buzele tale s-ar arcui de plăcere pentru altul?
Nu te sili să răspunzi, căci nu este o întrebare cu variante ca la examen, aici nimeni nu te punctează. Gândește-te dacă șansa, care ți s-a luat era cea mai bună variantă și de câte ori tu ai împrumutat de la alții fărâme de speranță?

Sia se încruntă la pagina din fața ei și nu înțelegea ce legătură are scrisoare dată cu dânsa, și cine naiba ia pus-o în cutia poștală. Cu siguranță iau pus-o când era la lucru, fiindcă dimineața jucau furnicile hokie în cutie.
Cu toate că David întârzie la cină, s-a încruntat și mai mult la planul ei. Seara aceasta îi va darui cheile de la casă, da, arată ca o propunere, dar nu mai poate aștepta. El i-a promis că va lua o hotărâre până în februarie. Poftim, e februarie, iar întârzie și telefonul e deconectat.
Încă din prima noapte petrecută împreună, Sia a înțeles că un bărbat înconjurat de tablouri cu femei dezgolite e un specimen aparte, incapabil la fidelitate.
Cu toate acestea, David a deminstrat contrariul, s-a luptat cu…mai departe

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s