Martie e luna femeii și avem multe surprize de la principalii susținători ai cititoarelor.

E Martie e primăvara, e luna femeilor, luna în care ne place sa ne răsfățăm un pic mai mult, mai multă atenție, mai multă tandrețe. E Martie mai adaugăm puțină culoare pe buze , obrajii ne sunt mai rumeni ne place sa mirosim a flori. Nouă femeilor ne place să fim alintate, să primim cadouri, flori, bomboane. Oare  cât costă să fii femeie? Atitudinea este totul!
fb_img_1488368917599       
Femeile care vor să se simtă speciale și să-și descopere adevărata frumusețe  au acum o ocazie unică. Timp de patru zile, la Chișinău, va avea loc principalul eveniment profesional al industriei de frumuseţe din Republica Moldova- BEAUTY. Vă imaginați 4 zile pline de culoare, parfum, frumos?

Aici puteți profita la  maximum pentru a procura produsele preferate sau veți putea face o alegere corectă pentru produsele de îngrijire a tenului. E locul unde frumosul se adună.   Însă lucrurile bune nu se încheie aici.


Partenerii noștri fideli Eau Thermale Avene vor fi prezenti în cadrul acestei expoziții cu tot sortimentul de produse și mega oferte pentru fiecare. Eu m-am îndragostit de produsele Avene încă de la prima folosire. Tenul meu radia de fericire era hidradat, plin de luminozitate. Iar acum mai mult, veți putea profita de reducere garantată  de 20% pentru fiecare produs și o mulțime de seturi pentru fiecare tip de ten. Pentru că Avene are grijă de noi.
Vă așteptă la stănd-ul Farmacia Familia în perioada 2-5 martie, la Moldexpo cu multe surprize și cu satisfacție garantată.

Eu vă îndemn pe toate să mergem, să ne cunoaștem, să ne descoperim limitele împreună cu Avene!

Autor: Mariana Dabija-Blănaru

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s