13 probleme- Agatha Christie

Ce ziceți de un club compus din șase oameni, inteligenți, cu experiențe de viață, care ar face ședințe pentru a dezvălui crimele rămase taină? Ce poate fi mai captivant, decît mistere “la pachet”? Criminali isteți și natura umană, iată ce-i preocupă pe eroii noștri. O colecție de romane împletite cu crime captivante, sunt expuse succind de fiecare membru(care știe doar el dezvăluirea) și îi lasă pe cei cinci să dezvăluie adevărul stînd comod, în acțiune fiind doar mintea.
Această carte deschide seria Miss Marple. Așadar este prima carte în care apare această bătrânică de la țară cu ochii albaștri și blânzi care dezleagă diferite crime și asta în timp ce tricotează.

13-probleme-editia-colectionarului_1_fullsize

Miss Marple(una dintre cei 6) este ca întotdeauna feerică, fiind personajul iubit al autoarei, sculpatat după bunica sa și prietenele ei, descoperă fiecare crimă bazînduse doar pe experiența sa de viață și istorioarele întîmplate în satul ei „…o bună parte dintre oameni sunt
proşti şi se dau în vileag, dar o mare parte nu sunt proşti şi te
cutremuri când te gândeşti ce pot înfăptui dacă nu au puternice
principii morale”.
În carte găsim chintesența detectivelor  britanice, în cel mai bun sens al cuvîntului, nu există sânge sau alte momente dezgustătoare, doar puzzle-uri intelectuale.

O bătrînică care știe natura umană și nu insistă la laude și venerații după fiecare crimă dezvăluită cu siguranță mi-e mai pe plac decît Poirot.
Cine dorește să citească carte în format pdf nu ezitați să lăsați adresa de email.
A voastră Victoria Anna :*

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s