„Aș vrea și pe mine să mă aștepte cineva” de Anna Gavalda-scriitoare de milioane

Dacă am cîțiva bănuți în buzunar nu ratez nici o librărie în drum spre casă(da știu seamănă a viciu, pînă ce, mă mîndresc). Cam așa am întrat într-o mică librărie de la porțile orașului, deoarece n-aveam mari parale cu mine, m-am făcut că nu aud recomandările librarilor și am luat o carte de pe raftul cu reduceri(mai bine zis măsuță ascunsă și deloc atrăgătoare).
La îndemîna mi-a venit această cărțulie drăguță, suplă și tradusă în limba rusă, pe unde mai pui că numele scriitoare suna necunoscut pentru mine.
12804760_1648952665370254_6163895369791615655_n
Abia ajunsă acasă am înțeles că noul membru al bibliotecii  mele este o culegere de nuvele, deci, ce să fac, să nu-mi pierd statutul de cititoare pasionată, m-am apucat de treabă.
Chiar începînd cu prima istorioară am fost atrasă, înghițită, vrăjită de maniera scriitoare de a se expune.
Fiecare povestioară mi-a creat senzația că se discută cu mine și numai cu mine, îmi povestește viața sa, fie bărbat, băiat sau femeie.
Nuvelele sunt însoțite de umor, simplitate, sinceritate, pe alocuri crează senzația că citesc o bloggeriță și destăinurile ei.
O culegere pentru toate timpurile, axînduse nu pe progrese tehnologice, legi, timpuri ci doar pe oameni și universul lor particular.
Cam pe la jumătate de carte mi-a venit gîndul „aceste  istorii n-au nevoie de prelungiri sau chiar de o carte aparte, n-au nevoie de început sau sfîrșit. Ele sunt așa  cum e o viață de om-pe nepusă masă”. Pentru a afla  un om, o viață ,trebuie doar să cunoști un moment, un gînd, să vezi o hotărîre. Anna Gavalda încearcă să explice aceasta prin cele 12 novele captivante.
Deci, am întrăgit autorea și maniera ei, dar cu toate acestea vreau să văd cum se isprăvește la capitolul romane(urmează alte cheltuieli la librării).
Cartea o recomand cu mare drag!
P.S. Unele istorii m-au revoltat și vreau prelungire!!!

Victoria Anna

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s