Cartea „Înger păzitor” de Danielle Steel

Această carte te ține la limita dintre lacrimi și zîmbet discret într-un colț de gură.  Inima îți sare din piept cu fiecare sorbire de cuvint! Lacrimile alcătuiesc jale, compătimire și regret căci viața e necruțătoare!
11947528_858457050905304_4827549484893274045_n

Desre carte: La șaptesprezece ani, Johnny Peterson  pare să aibă înainte un viitor plin de sperante si de promisiuni, până când un cumplit accident de masină transformă în tragedie vietile tuturor celor care l-au cunoscut si îndrăgit.
Nimeni însă nu e mai afectat de cumplita dramă ca mama lui, Alice, pentru care relatia cu fiul cel mare a fost întotdeauna motiv de mândrie si bucurie. Când Alice ajunge în spital, ceva miraculos se întâmplă: acolo, în fața ei, îl vede pe Johnny, cu aceleasi zâmbet si sclipire în ochi, îndemnând-o să aibă puterea de a lupta pentru familia lor pe cale să se destrame. În săptămânile care vor urma, Johnny va apărea în cele mai neasteptate locuri, vizibil numai pentru două persoane care îi simt cel mai mult lipsa: fratele lui de nouă ani, întemnitat într-o lume a tăcerii, si mama lui, care acum are nevoie de propriul înger păzitor.
Istoria vieții pusă pe muchie de cuțit, care îți răscolește sufletul!!! ÎNGERUL PĂZITOR al fiecaruia reactionează promt, dacă citești aceasta operă!
Viața are prioritate, dragii mei!!!

Irina Bn

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s