„Fericirea începe azi” de Jamie McGuire la această carte sufletul mi-a pulsat mai tare decît sîngele în vene

O carte care te lasă fără somn îţi taie poftă de mîncare şi te impune să trăieşti pe aceeaşi lungime de undă cu eroii ei, la astfel de carte visează fiecare. Ei bine de una că această am dat din simplă întîmplare din cauza şi datorită ei n-am dormit 24 ore pînă nu m-am văzut citind coperta din spate 🙂
Este o istorie plină de dragoste, suspans, taine şi suferinţă că într-un final să se prelungească aşa cum ai visat.
fericirea.3d_4

Carte ne arată o lupta pentru şi din cauza dragostei, după primele 10 pagini eram gata să strig că m-am îndrăgostit de carte şi ” urăsc” autoarea care a putu să-mi atingă sufletul.
Abby şi Travis mi-au stîrnit simpatie şi chiar i-am îndrăgit sunt pentru mine personaje destul de interesate deoarece au fost momente în care mi-a plăcut de ea dar şi momente în care nu, balanţă întotdeauna se înclină, aşa am păţit şi cu Travis, mi-a plăcut felul lui de a fi, însă la un moment dat mi s-a părut prea insistent şi…să spunem lucrurile pe nume, obsedat de Abby.
ferr
Dar cu toate acestea ei sunt creaţi unul pentru altul şi numai împreună se completează. O poveste de dragoste incredibilă, condimentată cu multe peripeţii, certuri, gesturi măreţe, având la baza două personaje complexe şi atât de realiste.
tumblr_n06jz14JTX1se6ly3o1_500

Am ajuns să recomand cartea tuturor cunoscuţilor şi necunoscuţilor…ehh…Jamie McGuire ce faci tu cu cititoarele?
Cu ce impresii va lăsat cartea?

Reclame

2 gânduri despre „„Fericirea începe azi” de Jamie McGuire la această carte sufletul mi-a pulsat mai tare decît sîngele în vene

  1. Mi-a placut foarte mult. Am citit-o cu sufletul la gura pina am finisat-o si am ramas multumita ca visul creat dupa citeva pagini citite, nu mi s-a spulberat nici dupa lectura ultimului capitol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s