Prima mea cumpărătură de la Venera.md , impresii

Salut dragele mele!
Cu cîteva zile în urmă întîmplător am dat peste un magazin online pentru femei Venera.md, am răscolit eu toată lista lor de produse şi ce să spun am făcut un wishlist de vri-o 2 foi A4 🙂
Am hotărît prima  comandă să fie un cadoul soţului, eh de-aţi şti cît am ales 🙂 , într-un final alegerea mi s-a oprit la Puma Flowing man. Ei bine daţi să va povestesc cum a decurs procedura şi care sunt impresiile mele.
După ce m-am înregistrat pe site am făcut comandă şi am mers spre finalizare, mi-a plăcut reducerea de 5% la prima comandă (accesibilă pentru toţi). Comandă mea nu a costat 400 lei ceea ce înseamnă că la suma spre achitare s-a adugat 35 lei pentru livrare.
20150618_181315
Deja a două zi am primit un email în care mă anunţă cînd va veni comandă şi că în comandă voi găsi un card de reduceri+pilă pentru unghii+o mostră de crema pentru faţă de la Lirene.
20150618_181347

Comandă a venit  în 2 zile prin curier, suma am achitat-o pe loc. Sunt absolut mulţumită de deservire, seriozitate şi atenţie acorcadata plus ca mi-au placut fetele de la receptie sunt foarte dragute :), cu siguranta voi mai comanda de la ei!
În curînd revin cu careva prareri despre produse procurate de pe Venera.md
Ce păreri aveţi despre acest magazin online?

Reclame

6 gânduri despre „Prima mea cumpărătură de la Venera.md , impresii

  1. Am făcut și eu o comandă de la ei. Comandasem o paletă cu Farduri de pleoape MakeUp Atelier, o paletă Vivienne Sabo și o pensulă Nastelle. Mi-a plăcut absolut totul, înafară de faptul că în loc de pensula Nastelle mi-au dat pensulă KET Professional (poate că a fost și greșeala mea că nu am verificat produsele pe loc). În rest deservire foarte bună, m-am întilnit cu curierul în centrul Chișinăului, am achitat pe loc. În pungă am mai găsit o cartelă de reducere, de asemenea o mostră cu o cremă pentru față și un săpun Himalaya Herbals. În pofida momentului neplăcut, cred că nu se va mai repeta și o să fiu și eu mai atentă la comanda viitoare. Iată cam așa sună experiența mea :).

  2. permanent acceses situl venera.md,dar nu sunt sigura in calitatea produselor procurate,Vika eu astept impresiile tale fata de ce ai dat comanda!!!!

    1. Am analizat si eu mult timp produsele am citi numeroase pareri despre produse si intr-un final am hotarit sa fac comanda, la moment ma pot exprima numai de parfumul Puma si mostra de crema de la Lirene tare m-a intrigat vreau toata crema, dupa care revin cu detalii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s